Letërsia në totalitarizëm dhe "Dossier K" : (studim monografik dhe dokumente)

Shaban Sinani

Shtëpi Botuese dhe Studio Letrare "Naimi" Tiranë, 2011.

24 cm, 478 str.

meki povez, latinica

ISBN: 9789928109095

$28.00 -